Promoveaza site-ul

Categorii

Donează

Ajutaţi la menţinerea site-ului.

Articole recente

Arhive

Urmărește-mă:

Etichete

Meta

Comentarii recente

23 ianuarie 2013

La umbra zidului

„În general nu cautăm lucruri noi ci lucruri pe care le-am pierdut”

Adesea suntem aşa concentraţi să nu fim dezamăgiţi încât uităm să mai fim fericiţi. Ridicăm un zid mare care să ne protejeze de dezamăgire dar nu ne întrebăm: oare pe unde va intra fericirea?! Pansăm rana aşa de tare încât ea nu mai reuşeşte să se vindece niciodată. Ne agăţăm mereu de lucrurile negative din trecut şi începem să ne creem mecanisme defensive care să ne protejeze, mecanisme care nu au un filtru, ele protejând-ne de tot. Nu permit vântului să pătrundă dar totodată ne blochează şi razele soarelui făcându-ne să ne ascundem la umbră când inima noastră are nevoie de lumină, să ne înconjurăm de gheaţă când inima noastră are nevoie de căldură, să ne ascundem, când fericirea ne caută, ajungând astfel într-o stare de răceală în care nimic nu mai contează, în care nimic nu ne mai face să tresărim, nimic nu ne mai încântă, nimic nu ne mai încâlzeşte. Totul începe să se scurgă monoton, din inerţie, fără un sens sau un scop anume. Zâmbetele încep să nu mai aibă rădăcini în suflet, sentimentele nu îşi mai au locul în inima noastră, rămânând doar cu un corp inert dirijat de minte.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013 Toni Sao

2 Comments »

  1. Da intradevar frumoasa si adevarata ….iubirea o respingem si o asezam intr-un loc pe care in timp se va aseza o tona de praf dar numai atunci cand suntem ffff foarte dezamagiti ne inchidem in noi si ajungem niste mecanisme care nu mai reactioneaza la bucuriile vietii suferim din iubire iar celalat probabil isi traieste viata mai departe si rade in sinea lui…..cumplit sa suferi din dragoste ….:(…….felicitari inca o data .

    Comment prin Cristina Dragomir — 20 august 2013 @ 9:21

  2. Cristina exact despre asta e vorba, ai spus „celalat isi traieste viata…”, atâta timp cat ne gândim în continuare la celalalt nu o sa avem timp niciodată sa ne gândim la noi. 😉

    Comment prin Antoniu Sîntimbrean — 10 octombrie 2013 @ 21:49

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

%d blogeri au apreciat: